Мартин Янев – директор на Smart Brokers взе участие в тазгодишния Residential Forum 2022

residential forum

В тазгодишното издание на Residential Forum 2022, управляващ директор на фирма Смарт Брокерс и АКМИ – Мартин Янев, взе участие в панел 1 където се дискутира темата: Real estate development Trends 2022 или Реализация нa жилищни проекти в предизвикателна среда.

Мартин Янев засегна темата за строителството на устойчиви и енергийно-ефективни сгради и затова как през годините никой не е знаел достатъчно и не е гледал сериозно на иновативните системи за отопoление и охлаждане, и серфирицирането на сградите по европейски стандарти, предимствата на които фирма АКМИ залага още от стрителството на първата си сграда “Изгрев 132”.

“Може би сме придвиждали преди време, че ресурсите ще скочат и като стана въпрос за инфлацията и какви са методите за борба с нея – Ние, строителите, може да борим инфлацията с енергийно ефективни сгради! Това ще са сградите на “новото поколение”. Когато започваме строителството на сграда, все се намира някой да ни каже: “Вие луди ли сте? Тук има газ. Всички искат газ!” – Е добре, ще дойде време когато няма да искат газ и това време дойде! Никой не иска газ .. То и НЯМА!” – това бяха част от думите на г-н Мартин Янев по време на дискусията в панела.

Residential Forum 2022 се организира от Градът Медиа Груп като фокуса на събитието е върху жилищния сегмент и тенденциите при развитието и реализацията на модерни жилищни проекти.

Събитието предоставя професионална публична платформа на водещите инвеститори, архитекти, строители, консултанти, проект мениджъри и други експерти ангажирани с реализацията на най-значимите и предизвикателни актуални жилищни сгради и комплекси с цел да споделят последните тенденции в сектора.

 

Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn