Мартин Янев – директор на Smart Brokers ще вземе участие в тазгодишното издание на BalRec

balrec

В тазгодишното издание на BalRec, управляващ директор на фирма Смарт Брокерс – Мартин Янев, ще вземе участие в панел 1A на тема: Съвременният начин на живот, средата на обитаване и жилищният продукт: създаване на стойност чрез инвестиции в устойчива и модерна жилищна среда. Също така ще представи софтуерно решение REALPAD за управление на продажбите на недвижими имоти за екипи по продажби, маркетинг и управление на проекти, разработен специално за бизнеса и неговите нужди. Ексклузивен представител на софтуерната компания за България e SmartBrokers – доказала се в сферата на недвижимите имоти и иновации.

Продуктовото портфолио на REALPAD е специално съобразено с нуждите на инвестиционните и строителни компании. Цялостната систематизация, автоматизация и дигитализация, подпомагат процеса на продажби и следпродажбени услуги. Софтуерът гарантира 20% повече спестено време, чрез своята оптимизация и свеждане до минимум на потенциалните грешки в администрацията. REALPAD включва CRM система, приложение за мобилни устройства, портал за клиенти и система за управление на гаранциите.

Водещият продукт и сърцето на компанията е REALPAD CRM, който помага строително-инвестиционните компании да менажират своите контакти и продажби, да управляват процесите си, и да успеят да прехвърлят дейността си в модерния свят на технологиите, събирайки всички контакти, инвентар, транзакции и договори в един портал.

Първи клиент на REALPAD в България е ACME Property Development. Инвеститорската компания е специализирана в строителство и управление на качествени и устойчиви проекти. ACME е иноватор в сферата на строителството като изпълнител на множество енергийно-ефективни сгради в България, сертифицирани по световните стандарти за устойчиво строителство. Компанията е носител на призовете „Сграда на годината 2017“ и „Сграда на годината 2020“.

Софтуерът, разработен от Realpad непрекъснато се подобрява и превъзхожда повечето други решения, използвани от инвеститорите, със своята специализация не само в процеса на продажби, а и в следпродажбените дейности.

Чрез платформата Realpad миналата година са продадени над 20 000 жилищни единици, а портфолиото на компанията включва над 200 жилищни проекта и 70 доволни клиенти в 12 държави.

Чешката компания Realpad е основана през 2012г. Компанията разработва технологични решения за пазара на недвижими имоти и предлага на своите клиенти иновация, която досега не е прилагана на българския пазар. Realpad Software също е член-основател на чешката и словашката асоциация PropTech и член на PropTech Lab – белгийска общност на иноватори в недвижими имоти. През 2020г. компанията е съорганизатор на първото международно събитие на PropTech в Югоизточна Европа: PropTech България 2020.

Сподели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn